theresesoderback

Familjen .

Kategori: Allmänt

           

ÄLSKAR ER!!! TACK FÖR ATT NI FINNS!!!

<3

6 Månader

Kategori: Allmänt

I Lördags var det 6 månader av otrolig saknad och smärta! Alla känslor går verkligen inte beskrivas med ord.. Denna helg har varit väldigt jobbig alltså!

I Fredags var jag och Tina till Familjen Nyman, där även familjen Larsson var, väldigt trevligt! Tror det är bra att umgås med dom, som förstår hur man har det, hur man mår!

Tror det är svårt för andra att förstå, för de som inte stod närmast har ju liksom gått tillbaka till vardagen nu och lever på sina liv som vanligt.. Vilket är bra naturligtvis! Önskar jag också kunde det.. Men detta kommer att ta tid känns det som.. Tror ingen riktigt förstår hur jobbigt man har det.. Det går liksom inte en skund utan att man tänker på nå annat än Fredrik, man har så mycket funderingar kring detta. Detta var ingen vanlig olycka, det är något mystiskt med allting!

I Lördags var min kusin Tove hos mig, vi låg och pratade långt in på natten, hon sa några väl kloka ord till mig, det behövde jag verkligen höra!  Vi som stod närmast måste verkligen tänka på att vi fortfarande lever  . Jovisst! Men känns som att tiden bara står still och att man fortfarande bara väntar och väntar.. Känns som att det inte spelar så stor roll vad man gör med sitt liv just nu, dom kommer ju ändå snart tillbaka och allt blir som förr, den känslan har jag haft i mig hela tiden!

6 MÅNADER . Förstår ni?? Ett HELT halvår???  Känns som igår , älskade...Those who are dead,
Are not dead,
They're just living in my head.

And since I fell,
For that spell,
I am living there as well.

Time is short
And I'm sure,
There must be something more...Fredrik, du kommer väl snart hem till alla oss och tar med dig Shira och Alex också? VI BEHÖVER ER!!!

Trouble

Kategori: Allmänt

I never meant to cause you trouble
I never meant to do you wrong
I, well if I ever caused you trouble
Oh no, I never meant to do you harm