theresesoderback

Umeå

Kategori: Allmänt

På Tisdag bär det äntligen av till umeå!
Såå gruvsamt! Ska göra det läskigaste någonsin på Onsdagen..
Det är en röntgen där jag får lokalbedövning i ljumsken, sedan går dom in med en kateter där som kommer att gå ända upp till hjärnan. Då kommer dom spruta in kontrast där och sedan tar dom bilder..
Ska vara där i ett dygn innan.. Sedan får jag åka hem 6 timmar efter att det är gjort.. Allt kommer ta en timme.. Känns som en lång tid.. Blää! Fy så läskigt.. Men det är bara att göra det! Skönt att dom kommer igång.. Så hoppas jag det går hyfsat fort för dom sen att hitta en behandling åt mig..
Vad gör man inte för livet!

Jobbigt..

Kategori: Allmänt

Det här den enda gången jag kan erkänna att jag är bra på något! Har verkligen blivit expert på att stänga bort känslor..
Blundar numer för allt det jobbiga!
Så har jag aldrig varit förut.. Då har jag tagit åt mig precis allt... Gått igenom allt det jobbiga på en gång och verkligen försökt bearbeta.. Trots att det varit allt för jobbigt, även för mina nära!
Men antar att jag gör såhär nu för att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. Vill inte ta till mig det! Vill bara blunda.. Vill inte förstå.. Vill inte höra sanningen..
Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. Känslan går inte beskriva.. Det gör så ont i mig att det här är så allvarligt.. Så allvarligt att jag kanske blir tvingad någon gång lämna mina nära och kära.. Tänk att jag skrev det nu.. Fan.. Blir så verkligt då på något vis!
Det är det som är det jobbiga, att man inte vet hur något kommer att sluta..
Skriver ner mina tankar lite.. Behöver det! För pratar inte såhär om det.. Då skulle tårarna bara komma.. och det vill jag inte! Vill inte se mina nära ledsna.. Och vill att dom ska kunna komma ihåg mig som en glad person..
Känns som man redan vet hur allt kommer att sluta, känns som man har den känslan i sig.. Hoppas jag har fel!

Något som också skrämmer mig att jag aldrig varit såhär impulsiv, aldrig bara spontant gjort såhär mycket som jag gjort på slutet.. Men på den vägen har jag oxå väldigt kul! Vilket kan vara både bra och dåligt, har jag lärt mig......

Ingen operation..

Kategori: Allmänt

Har gruvat mig länge för att operera huvudet.. Men idag pratade jag med överläkaren i Umeå, och det kommer inte bli någon operation.. Det där var aldeles för stort och för farligt att operera..
Så nu blir det ännu mer väntan.. men läkaren sa det att de kommer ta tid nu för att dom ska kunna göra det bästa med mig.. Mest troligt blir det nog så att dom går in med en kateter och klistrar där.. Annars blir det strålning , men kunde vara en behandling på flera år det, så får se hur det blir..
Skulle iallafall försöka leva livet som vanligt..
Var inte så stor chans som jag trodde att få en hjärnblödning när den var såhär stor som jag trodde, så var en liten lättnad.. Men man är ändå så himla orolig, allt blir verkligare och verkligare...
Det jag gruvar mig för nu är röntgen jag ska åka till umeå å göra nu framöver... Ska gå in med en kateter i ljumsken och dra den till hjärnan för att spruta in kontrast.. Får endast lokalbedövning! Blää....
Uppdaterar senare..
Förresten, nu är filmen klar till Malins projektarbete! How it ends... Sjukt bra blev den! Hon är så duktig <3