theresesoderback

Jobbigt..

Kategori: Allmänt

Det här den enda gången jag kan erkänna att jag är bra på något! Har verkligen blivit expert på att stänga bort känslor..
Blundar numer för allt det jobbiga!
Så har jag aldrig varit förut.. Då har jag tagit åt mig precis allt... Gått igenom allt det jobbiga på en gång och verkligen försökt bearbeta.. Trots att det varit allt för jobbigt, även för mina nära!
Men antar att jag gör såhär nu för att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. Vill inte ta till mig det! Vill bara blunda.. Vill inte förstå.. Vill inte höra sanningen..
Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. Känslan går inte beskriva.. Det gör så ont i mig att det här är så allvarligt.. Så allvarligt att jag kanske blir tvingad någon gång lämna mina nära och kära.. Tänk att jag skrev det nu.. Fan.. Blir så verkligt då på något vis!
Det är det som är det jobbiga, att man inte vet hur något kommer att sluta..
Skriver ner mina tankar lite.. Behöver det! För pratar inte såhär om det.. Då skulle tårarna bara komma.. och det vill jag inte! Vill inte se mina nära ledsna.. Och vill att dom ska kunna komma ihåg mig som en glad person..
Känns som man redan vet hur allt kommer att sluta, känns som man har den känslan i sig.. Hoppas jag har fel!

Något som också skrämmer mig att jag aldrig varit såhär impulsiv, aldrig bara spontant gjort såhär mycket som jag gjort på slutet.. Men på den vägen har jag oxå väldigt kul! Vilket kan vara både bra och dåligt, har jag lärt mig......

KOMMENTARER:

  • Lena Hammarfjäll säger:
    2012-04-24 | 07:58:12

    Hej Therese!

    Jag gick in på din länk via fb och började läsa, var tvungen att gå tillbaka i tiden och läsa allt så jag förstod vad som har hänt. Jag känner dig inte, jag kände dig lite när du var barn, en liten skrattande tjej som hade hela världen framför dina fötter. Det gör ont att läsa det du skriver, det finns inga ord. Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer bli bra. Om du någon gång behöver någon utomstående att prata med, skriva till så har du min mail. Jag sänder en stor kram via cyberrymden. Kram Lena

Kommentera inlägget här: